Verkocht !!

Omschrijving: 

Betreft een nette Saab 9-5, die is uitgevoerd in een sportieve Aero uitvoering. De Saab rijdt en schakelt uitstekend. Verder beschikt de auto over een complete onderhoudshistorie en is deze uitgerust met luxe opties zoals: Lederen bekleding, Automatisch climate control, Lichtmetalen velgen, Cruise control en Stoelverwarming etc.

 

Bouwjaar: 2001                  Km-stand: 243.149

€ 17.500,00

Omschrijving: 

Betreft een Saab 9-3 Cabrio die zich verkeerd in een werkelijke topstaat. De saab is uitgevoerd in een luxe Vector uitvoering, waardoor de auto met luxe opties is uitgerust zoals lederen bekleding,  stoelverwarming, elektrisch inklapbare buitenspiegels en staat deze ook op 17 inch lichtmetalen Aero velgen die zorgen voor een sportieve uitstraling. Verder is de Saab voorzien van een nieuwe cabriokap en beschikt de auto ook over een complete onderhoudshistorie!

 

Bouwjaar: 2008                Km-stand: 129.851

€ 2.500,00

 

 Omschrijving:

Leuke en goed rijdende cabrio. De cabrio beschikt over een ingevuld service boekje en is technisch in goede staat. verder beschikt de auto over luxe opties zoals: Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Cruise control en Stoelverwarming etc.

 

Bouwjaar: 1998                  Km-stand: 262.387

€ 3.000,00

 

Omschrijving:

Leuke Saab 9-3 Cabrio, de auto rijdt en schakelt goed en alles werkt naar behoren. Verder is deze auto bij ons (Auto IJdorff) in onderhoud geweest en beschikt daarom over een complete onderhoudshistorie. Ook is deze uitgerust met luxe opties zoals: Lederen bekleding, automatisch climate control, Lichtmetalen velgen, Cruise control en Stoelverwarming etc.

 

Bouwjaar: 2000                   Km-stand: 262.387

Verkocht !!

 

Omschrijving:

Nette en origineel Nederlandse geleverde Saab 9-5, die beschikt over een krachtige 2,3t motor. De Saab rijdt en schakelt goed. Verder is deze Saab uitgerust in een Vector uitvoering, waardoor de auto is uitgevoerd met de meest luxe opties zoals: Stoelverwarimg, half leder interieur, elektrisch inklapbare buitenspiegels etc. 

 

 

Bouwjaar: 2004                  Km-stand: 218.829

€ 16.950,00

 

Omschrijving:

Hierbij bieden wij een prachtige Saab 9-3 te koop aan. Het betreft een van de laatst geleverde exemplaren uit de 9-3 reeks van 2011. Verder is de Saab uitgevoerd in een luxe Vector uitvoering en zorgt de Nocturne Blue Metallic lak, in combinatie met het beige lederen interieur, voor een chique uitstraling. Kortom een auto met klasse! Ook de complete onderhoudshistorie is van de Saab aanwezig en beschikt deze over 2 originele sleutels.

Bouwjaar: 2011                  Km-stand: 158.592

Verkocht !!

 
Omschrijving:
Betreft een zeer nette Saab 9-3 Cabrio, die is uitgevoerd in een luxe Vector uitvoering. De Saab rijdt en schakelt uitstekend. Verder beschikt de auto over een complete onderhoudshistorie en is deze uitgerust met luxe opties zoals: Xenon verlichting, Lederen bekleding, Automatisch climate control, Lichtmetalen velgen, Cruise control en Stoelverwarming etc.

Bouwjaar: 2005                   Km-stand: 225.044